Hout Info Bois organiseert de Belgian Timber Construction Awards, de eerste nationale houtbouwprijs die de Belgische houtbouw in de kijker zet!

In het licht van de wereldwijde klimaatverandering staat de bouwsector nu voor een grote uitdaging. Het wordt dringend noodzakelijk onze CO2-uitstoot te verminderen en de hele bouwsector groener te maken. Vanzelfsprekend vereist deze overgang het gebruik van duurzame en ecologische bouwmaterialen. In deze context wint hout als hernieuwbaar en organisch bouwmateriaal elke dag aan populariteit.

Om al deze redenen, maar ook om de kwaliteit van de houtbouw in de kijker te zetten en een uitstalraam te creëren voor houtbouwin België, heeft Hout Info Bois deze eerste editie van de Belgian Timber Construction Awards willen organiseren.

Mis de prijsuitreiking van de eerste Belgian Timber Construction Awards (BTCA 2020) niet!

Neem op vrijdag 26/03 om 16u stipt zeker een kijkje op www.timberawards.be . De winnende projecten worden dan officieel voorgesteld in de vorm van korte video’s.

Voor elk van de vijf categorieën wordt 1 hoofdprijs uitgereikt. Pas nadat de 3 genomineerden van elke categorie hun project hebben voorgesteld, wordt de winnaar bekendgemaakt en krijgt die de trofee overhandigd.

Uit de meer dan 100 inzendingen selecteerde de jury 50 houtbouwprojecten. Die zullen de komende maanden in beknopte vorm beschikbaar zijn op www.timberawards.be en meer in detail op www.houtinfobois.be

Hout Info Bois bedankt alle deelnemers. Zij hebben van de Belgian Timber Construction Awards 2020 een geweldig succes gemaakt. We kijken ernaar uit iedereen terug te zien voor de 2de editie in 2024!

Voor meer info, surf naar www.timberawards.be

Prijs residentiële gebouwen Prijs multiresidentiële gebouwen Prijs niet-residentiële gebouwen Prijs uitbreiding Prijs optopping