DEMO FOREST OP 30 EN 31 JULI 2024 IN BERTRIX 

De bosbouwbeurs made in Belgium!  

Hout Info Bois zal in het ‘village du bois’ (stand 25) aanwezig zijn. Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen!   

Het ‘village de la filière bois’ heet je welkom! Nadat je een modulaire structuur, bestaande uit 3 elementen in het teken van soepelheid en bouwgemak van houtskeletbouw, bent doorgewandeld, bereik je het ‘village du bois’.

Het herbergt de volgende organisaties: Hout Info Bois, Filière Bois Wallonie, de Belgische Houtconfederatie, Woodwize en het ‘Centre de Compétence’ van Forem Wallonie Bois. Gezamenlijk streven we ernaar de dynamiek en de activiteiten van de hout- en bossector, van het bos tot de houtverwerking, in de kijker te zetten.

Aan de stand van Hout Info Bois (stand 25) kun je terecht met al je vragen over hout en de toepassingen ervan. Zonder de opleiding nog te vergeten, naar voren gebracht tijdens de opbouw van de drie houtskeletmodules door de stagiaires en opleiders van Wallonie Bois. 

Demo Forest brengt 160 exposanten samen en trekt 40 000 bezoekers  

 Vooral professionelen, maar ook bos- en houtliefhebbers vinden hun weg naar de beurs. Staan op het programma: conferenties, debatten, geanimeerde gesprekken met experts, internationale kampioenschappen en wedstrijden. Mis dit interactief en verrijkend gebeuren niet! 

Het evenement vindt plaats in het bos van Bertrix, een site van 120 hectare. Deze locatie biedt on-site activiteiten en demonstraties in levensechte omstandigheden over een traject van 5 km met berijdbare wegen, een verscheidenheid aan boomsoorten en plaatsen van biologisch belang.  

Libramont Coopéralia doet mee om kinderen in contact te brengen met de natuur, innovatieve en duurzame oplossingen voor de landbouw en het milieu aan te moedigen en onze samenleving de wereld van morgen te laten ontdekken. 

Praktische informatie: 

  • Wanneer: 30 & 31 juli 2024   
  • Waar: het bos van Bertrix (6880)  
  • Hoe laat: van 9u00 tot 18u30   
  • Tickets: tussen € 15 en € 18 in voorverkoop, € 20 ter plaatse, -12 jaar gratis   
  • Gratis parking van 11 ha 
  • www.demoforest.be  
  • +32 61 23 04 04 / info@demoforest.be