Zoals elk jaar zullen Hout Info Bois en de hele houtsector van 22 tot 25 maart 2024 aanwezig zijn op het Salon Bois & Habitat (stand 1216) in Namur Expo.

Gratis toegang

Het Salon Bois & Habitat biedt:

150 gespecialiseerde exposanten

Bois & Habitat, het enige Belgische salon gewijd aan hout, brengt 140 toonaangevende bedrijven samen om hun passie met jou te delen. Ontdek via hun expertise de vele toepassingen en de esthetische en technische voordelen van dit nobele en duurzame materiaal.

Exposantenlijst

 

Espace Info Bois: onafhankelijke specialisten tot je dienst. Stel je vragen!

Alle federaties die deel uitmaken van de houtsector zullen tot je beschikking staan om je onafhankelijke informatie te verstrekken op één enkele stand aan de ingang van het salon. Of je nu een professional bent of een particulier, stel hen al je technische, administratieve of financiële vragen over het gebruik van hout in de bouw. De specialisten van de houtsector geven je neutraal advies en objectieve antwoorden, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor je projecten.

Stel al je vragen over het gebruik van hout aan de onafhankelijke specialisten van de houtsector. Technische, praktische of financiële aspecten: ze maken je wegwijs en adviseren je in alle neutraliteit.

Ontmoet Hout Info Bois en de houtsector op hun gezamenlijke stand!

Design en hout

Belgische fabrikanten en ontwerpers exposeren in een centraal gelegen, exclusieve ruimte van het salon Bois & Habitat. Op de ‘Square des Artisans et Designers’ kun je unieke en originele stukken ontdekken die hout in zijn verscheidenheid aan soorten en stijlen, van rustiek tot eigentijds, in de verf zetten.

Bois & Habitat organiseert ook conferenties, workshops, demonstraties, wedstrijden, enz.

Alle informatie vind je HIER.